Petíció Magyarország és a világ országai vezetőihez

252.431 Personas han firmado. Ayúdanos a llegar a 500.000 firmas

Minden élet értékes!

E petíció amellett, hogy nyilatkozat arról, hogy hiszünk az emberi élet fogantatástól kezdődő és a természetes halálig tartó értékességében, sérthetetlenségében és védelmének fontosságában, felhívás a világ országai, köztük Magyarország döntéshozóihoz, hogy utasítsák el az abortuszpártiak követeléseit, és védelmezzenek aktívan minden embert, függetlenül attól, hogy élete melyik szakaszában jár.

Ha nem szólalunk föl, ha döntéshozóink nem lépnek, ha kórházainkban nem hagynak fel az életek tömeges kioltásával, a halálesetek száma tovább fog nőni.

A CitizenGO közösségének tagjai világszerte felszólalnak az életért. Legyen Ön is a hangtalanok hangja, és csatlakozzon a Minden élet értékes kampányunkhoz!

+ Petición a:

¡Firma esta petición ahora!

Introduce tu nombre
Introduce tus apellidos
Introduce tu e-mail
Introduce tu país
Introduce tu código postal
Por favor seleccione una opción:
Procesamos tus datos personales de acuerdo con nuestras Política de privacidad y Normas de uso.Procesamos tus datos personales de acuerdo con nuestras Política de privacidad y Normas de uso.

Petíció Magyarország és a világ országai vezetőihez

Az abortuszpárti szervezetek világszerte arra használták a koronavírus-válságot, hogy kibővítsék az évente több millió ember halálát okozó vállalkozásukat, az abortuszbizniszt.

Otthonról is elvégezhető abortuszokért, telefonon vagy online felírt és postai úton kiküldött abortusztablettákért lobbiznak, és azt követelik, hogy az abortusz mindenhol alapvető ellátásnak számítson. Sajnos Magyarországon mindenféle erőfeszítés nélkül nyert az abortuszlobbi a járványhelyzet ideje alatt: míg a veszélyhelyzet alatt szünetelt a legtöbb műtét és orvosi ellátás, az abortuszok kivételként megjelölve tovább folyhattak.

Ha ez a vírus egy dolgot is megtanított nekünk az az, hogy minden ember élete értékes.

Mégis, évi több tízmillió gyermeket végeznek ki az anyaméhen belül világszerte, és Magyarországon is több tízezer ember veszti életét az abortuszok által.

A társadalom nagy része ezt némán hagyja.

Mi, e petíció aláírói felszólalunk a hangtalanokért, és arra kérjük Magyarország és a világ döntéshozóit, hogy védjék az emberi életet a fogantatástól kezdve a természetes halálig!

[Tu nombre]

Minden élet értékes!

¡Firma esta petición ahora!

252.431 Personas han firmado. Ayúdanos a llegar a 500.000 firmas