Ieder leven is dierbaar

Petitie aan de autoriteiten van Nederland en België

 

Ieder leven is dierbaar

0500.000
  252.431
 
252.431 Personas han firmado. Ayúdanos a llegar a 500.000 firmas

Ieder leven is dierbaar

Het tekenen van de petitie “Ieder leven is dierbaar” is meer dan alleen het onderstrepen van je overtuiging dat alle menselijk leven, van de moederschoot tot het graf, heilig is.

Het is een oproep aan de autoriteiten van Nederland en België om niet alleen te stoppen met toegeven aan de eisen van de abortuslobby, maar zich actief inzetten om de levens van hun mensen te beschermen, ongeacht de levensfase.

We moeten dit eisen, omdat anders het dodental nog onvoorstelbaarder zal oplopen dan nu al het geval is.

+ Petición a:

¡Firma esta petición ahora!

 
Introduce tu nombre
Introduce tus apellidos
Introduce tu e-mail
Introduce tu país
Introduce tu código postal
Por favor seleccione una opción:
Procesamos tus datos personales de acuerdo con nuestras Política de privacidad y Normas de uso.Procesamos tus datos personales de acuerdo con nuestras Política de privacidad y Normas de uso.

Ieder leven is dierbaar

De wereldwijde abortusindustrie ziet haar kans schoon om de coronavirus-crisis te misbruiken om haar zieke en dodelijke handel uit te breiden.

In heel Europa eisen aborteurs dat ze per teleconferentie abortus mogen voorschrijven, waarna ze pillen kunnen toesturen voor een "thuisabortus." In de VS wil Planned Parenthood (de grootste abortusmultinational) ook abortus per teleconferentie en tientallen miljoenen MEER belastinggeld.

De radicalen willen zelfs hulp aan Afrikaanse landen koppelen aan het openstellen van deze landen voor abortus. En in Nieuw-Zeeland hebben ze er een abortuswet doorgeramd die abortus legaal maakt tot aan de geboorte en om welke reden dan ook. Er komt geen einde aan...

Als dit virus ons iets te leren heeft, is het dat ieder leven dierbaar is.

Maar nog steeds worden er jaarlijks tientallen miljoenen ongeboren kinderen afgeslacht in de moederschoot. En onze politici beschermen ze niet.

CitizenGO’ers wereldwijd leiden het gevecht om de wandaden van de abortuslobby te stoppen, maar wij willen nog meer doen… nog veel meer.

Wij eisen dat u, als autoriteiten van Nederland en België, niet alleen stopt met toegeven aan de eisen van de abortuslobby, maar dat u zich actief inzet om de levens van onze mensen te beschermen, ongeacht hun levensfase.

[Tu nombre]

Ieder leven is dierbaar

¡Firma esta petición ahora!

0500.000
  252.431
 
252.431 Personas han firmado. Ayúdanos a llegar a 500.000 firmas