Zaštitimo suverenitet europskih naroda

144.500 Personas han firmado. Ayúdanos a llegar a 200.000 firmas

Zaustavimo LGBTIQ kolonizaciju Europe

Novi totalitarizam pogađa Europu.

Europska komisija objavila je 12. studenog priopćenje u kojem je najavila nametanje nove strategije za sve zemlje EU kako bi se pokorile LGBTIQ ideologiji.

Ova vrlo opasna strategija želi nametnuti pravnu integraciju sljedećih točaka na europskoj i nacionalnoj razini:

• Uvođenje zločina „homofobije“ u svim zemljama europe
  • De facto priznanje istospolnih zajednica u cijeloj EU
  • Uvođenje rodnog obrazovanja u škole
  • Zakonsku promjenu "roda" bez dobnih ograničenja - čak i za djecu!
  • Obaveznu dodjelu sredstava LGBTIQ udrugama
  • Korištenje europskog Fonda za oporavak s naglaskom na LGBTIQ zajednicu

Oni koji ne slijede diktat nove LGBTIQ Europe bit će isključeni iz financiranja Europske unije, uključujući Fond za oporavak od Covid-19 krize.

A kako bi nametnuli diktaturu LGBTIQ-a, namjeravaju ukinuti "veto" na koji svaka država u EU ima pravo, kako bi zaštitila svoje građane i suverenitet!

Neke zemlje su su već hrabro pobunile.Poljska i Mađarska, su stavile veto na Fond za oporavak. Mađarska već predlaže nove amandmane za zaštitu prirodne obitelji.

Naravno, režimski mediji su već krenuli u napad na njih!

Helena Dalli, europska povjerenica za ravnopravnost i izvjestiteljica za ovaj prijedlog, rekla je kako će europske zemlje koje ne poštuju strategiju biti kažnjene:

"Čvrsto sam uvjerena kako je to je način kako državu članicu dovesti u red", rekla je pojasnivši: “U redu, nećete dobiti dio koji biste trebali dobiti ako ne poštujete vladavinu zakona".

Za totalitariste u EU, LGBTIQ ideologija jednaka je „vladavini zakona“.

Razumijete li što čine? Ekonomske ucjene u vremenima ovakve krize dostojne su najopakijih diktatura!

U vremenima financijske krize zbog odluka vlada u vrijeme COVID-a19 žele uskratiti financijsku potporu svim suverenim državama koje se protive zlouporabi ovlasti EU u svrhu nametanja ideološke diktature!

Zapravo, koriste pandemiju kako bi nametnuli svim europskim zemljama novu LGBTIQ ideološku kolonizaciju koja će uništiti našu kulturu, identitet i vjeru.

Bez vaše pomoći nećemo ih moći zaustaviti.

Zaštitite Europu, zaštitite Hrvatsku! Potpišite peticiju Europskoj komisiji i obranite našu slobodu!

---------

Za više informacija:

Europska komisija predstavila prvu strategiju za ravnopravnost LGBTIQ osoba (Crol)

Unija ravnopravnosti: Komisija predstavlja svoju prvu strategiju za ravnopravnost LGBTIQ osoba u EU-u (Europska komisija)

Poštujte LGBTIQ prava ili gubite fondove EU, kaže Povjerenica za jednakost (Politico.eu)

Bruxelles na putu za borbu s Mađarskom i Poljskom dok predstavlja prvu LGBTIQ strategiju (EuropaNews.com)

+ Petición a:

¡Firma esta petición ahora!

Introduce tu nombre
Introduce tus apellidos
Introduce tu e-mail
Introduce tu país
Introduce tu código postal
Por favor seleccione una opción:
Procesamos tus datos personales de acuerdo con nuestras Política de privacidad y Normas de uso.Al firmar estás aceptando los términos de uso de CitizenGO y su política de privacidad, y aceptas recibir mensajes de email de vez en cuando sobre nuestras campañas. Puedes darte de baja en cualquier momento.

My SignIt

Predsjednici Europske komisije Ursuli von der Layer

Kao hrvatski/a i europski/a građanin/ka, smatram neprihvatljivom ucjenu koju ste uputili protiv moje nacije i cijele Europe kroz strategiju LGBTIQ 2025.

Izjava Helene Dalli, europske povjerenice za ravnopravnost, predstavlja ideološku ucjenu protiv suverenih država.

Europski parlament i Europsko vijeće ne mogu uvesti zločin ‘homofobije’ jer je to izvan njihovih ovlasti, kako je utvrđeno u članku 83. Ugovora o funkcioniranju EU.

Molim da se poštuje suverenitet moje države u pitanjima kao što su obitelj, spolnost, obrazovanje, brak i biologija. Podsjećam vas na kršćanske korijene Europe i njenih utemeljitelja.

Zahtijevam da se strategija LGBTIQ 2025 odmah povuče i zaštiti pravo EU država na ‘veto’.

[Tu nombre]

Zaustavimo LGBTIQ kolonizaciju Europe

¡Firma esta petición ahora!

144.500 Personas han firmado. Ayúdanos a llegar a 200.000 firmas