Stavite Tomaševića na "popis zločestih"

Šiba za Tomaševića

Stavite Tomaševića na "popis zločestih"

4.370 potpisa. Prikupimo 5.000!

Što biste rekli kada biste saznali da Tomašević ponovno šopa zaposlenike grada Zagreba LGBT ideologijom? Vjerojatno vam je to posve očekivano, možda ste već i navikli...

No što biste rekli kada biste saznali da je u tome njegov glavni protagonist - djeci omiljeni sveti Nikola??

Zagrebačka vlast podijelila je svojim zaposlenicima obrazac kojim ih pripremaju na tradicionalnu podjelu darova za djecu povodom blagdana svetog Nikole.

No u rubrikama predviđenima za majku i oca napisano je: “roditelj 1” i “roditelj 2”.

Iako Ustav Republike Hrvatske jasno definira brak kao zajednicu muškarca i žene, a Obiteljski zakon definira obitelj kao zajednicu muškarca, žene i djeteta.

Drugim riječima, Tomašević nastavlja sa ispiranjem mozgova zaposlenika Grada, normalizirajući svaki milimetar svega što je L, G, B ili T, pritom diskriminirajući obitelj iz kakve je i sam potekao.

No uz to, agendu gura koristeći se blagdanom jednog od najpopularnijih svetaca Katoličke crkve. Tobože, i sam sveti Nikola je bio podržavatelj rodne ideologije!

Stoga smo upozorili i samoga sveca te nas je uputio da vas pozovemo na potpisivanje peticije da se Tomislava Tomaševića ove godine stavi na "popis zločestih": onih koji nisu zaslužili dar, nego šibu.

Dok se Zagreb svakih par mjeseci pretvara u aquapark, gradom tumaraju veprovi, ljeti je nepokošen i krcat smećem, a zimi se Jakuševac urušava, gradonačelnik glavnog grada se bavi farbanjem klupa, slikanjem murala po pločnicima, ukidanjem mjere roditelj-odgojitelj, zamjenom zastava Hoda za život onima duginih boja... I na svako ukazivanje na svoju nesposobnost odgovara pozivajući se na pokojnog bivšeg gradonačelnika, umjesto da se ostavi kozmetičko-ideoloških poteza i bavi sadržajnim upravljanjem.

Time je, smatramo, od svetog Nikole zaslužio počasno mjesto na "popisu zločestih" i pozlaćenu šibu.

Vi potpišite i podijelite peticiju, a mi ćemo se pobrinuti da ju dobije!

4.370 potpisa. Prikupimo 5.000!

Complete your signature

Sada potpišite peticiju!

Molimo vas, izaberite jednu od ponuđenih opcija:
Vaše podatke obrađujemo sukladno našim pravilima o zaštiti privatnosti

Šiba za gradonačelnika Tomaševića

Poštovani g. Tomašević,

već ste svima dosadili s kozmetičkim, površinskim promjenama izraženog tona LGBT ideologije. Zebre duginih boja, klupe duginih boja, zastave duginih boja... nisu konkretan rad, niti konkretna zaštita prava manjinskih seksualnih i rodnih orijentacija, već samo iskaz mržnje i netolerancije prema većini.

Jedno je biti dosadan, što nije ilegalno pa ni nemoralno.

Ali je nešto sasvim drugo ignorirati zakone Republike Hrvatske, a i vjerske osjećaje više od 83% građana ove države.

Naime, upravo to ste učinili vratolomijom obrasca za poklon djeci povodom blagdana svetog Nikole, na koji ste umjesto "majka" i "otac" dali napisati "roditelj 1" i "roditelj 2".

To više nije sitna provokacija dokonog političara, već namjerno ignoriranje temeljnih stavki Ustava Republike Hrvatske i Obiteljskog zakona.
Povrh toga, radi se o vrijeđanju katolika diljem Hrvatske stavljajući sveca u ulogu protagonista LGBT ideologije.

Naravno, mi bismo trebali oprostiti i prešutjeti jer smo vjernici... I hoćemo.

No to ne znači da nećemo istaknuti vaše očito licemjerje u neživljenju temeljne vrijednosti koju vi zagovarate - tolerancije.

Gospodine Tomašević, kada ćete početi tolerirati Hrvate, heteroseksualce, tradicionalan brak, prirodno roditeljstvo, katoličku vjeru?

Zar toliko prezirete obitelj iz kakve ste i sami potekli?

Ili je gospođa Ivanka "roditelj 1", a gospodin Smiljan "roditelj 2"?

Za pokazano do sada, zaslužili ste - šibu.

[Ime i prezime]

Šiba za gradonačelnika Tomaševića

Poštovani g. Tomašević,

Jedno je biti dosadan, što nije ilegalno pa ni nemoralno.

Naravno, mi bismo trebali oprostiti i prešutjeti jer smo vjernici... I hoćemo.

Zar toliko prezirete obitelj iz kakve ste i sami potekli?

Ili je gospođa Ivanka "roditelj 1", a gospodin Smiljan "roditelj 2"?

Za pokazano do sada, zaslužili ste - šibu.

[Ime i prezime]