CitizenGO

CitizenGO's picture
CitizenGO

Katarzyna Kotula jako posłanka klubu Lewicy udzielała porad na swoim koncie na Twitterze jak skutecznie dokonać aborcji farmakologicznej.

Posłanka Kotula przyznała tam też, że od 1998 roku pomaga kobietom w dokonywaniu w Polsce aborcji.

Alors que (Renaissance - Ex République en Marche) a subi un revers important à l’occasion des élections législatives et que le gouvernement ne sait pas comment diriger le pays.... Ils ont trouvé une diversion de l’extérieur pour faire écran et ne pas montrer leur incapacité à gouverner.

A educação domiciliar ainda não é regulamentada no Brasil. Por lei, as famílias brasileiras são obrigadas a matricular seus filhos em escolas formais entre os 4 e os 17 anos de idade.

Perhaps by now you would be aware of Leftist Greens MP Adam Bandt’s disgraceful insult to the Australian people by refusing to stand in front of the Australian flag saying the country has “work to do” on racism.

Dom Historii Europejskiej w Brukseli postanowił użyć wizerunku Matki Boskiej Częstochowskiej w tęczowej aureoli, żeby przedstawić współczesny, europejski aktywizm społeczny.

Ta bluźniercza prowokacja ma zaboleć wielu katolików, a szczególnie nas Polaków.

Nel 2019, durante la campagna per le elezioni politiche della Regione Umbria, la candidata per il centro destra in quota Lega, Donatella Tesei, ha sottoscritto un impegno politico con CitizenGO e tante altre associazioni promettendo di contrastare la pericolosa agenda LGBTQ e l’ideologia gender.

Započeli su sa željom da ukinu mjeru “roditelj odgojitelj”, ali im nije uspjelo. Nakon toga, prestali su žene nazivati ženama, sada su to “osobe koje menstruiraju”. Naposljetku su odlučili preodgojiti našu djecu namećući rodnu ideologiju u zagrebačkim vrtićima.

You may not have heard - Mattel has decided to launch a transgender Barbie. Supposedly it is a tribute to Laverne Cox, an LGBT actor who turned 50 on May 29.

Možno ste o tom už počuli - spoločnosť Mattel sa rozhodla uviesť na trh transgender Barbie.

Údajne ide o poctu Laverne Cox, LGBT hercovi, ktorý sa 29. mája dožil 50 rokov. Bábika Barbie je súčasťou kolekcie nazvanej „tribute,“ v ktorej sú aj ďalšie bábiky vrátane kráľovnej Alžbety II.

Porovnať kráľovnú Alžbetu II. s LGBT hercom? Absurdné a neúctivé!

Firma Mattel zaprezentowała właśnie swoją pierwszą transgenderową Barbie. Jest to lalka wyprodukowana w hołdzie aktorce LGBT Laverne Cox (jest ona tzw. transpłciową kobietą), która 29 maja skończyła 50 lat.

Wiceprezes i globalna dyrektor firmy, Lisa McKnight, z dumą ogłosiła tę decyzję:

La Mattel ha deciso di lanciare una Barbie TRANS-GENDER.

Mattel has just launched its first transgender Barbie. It is a doll in tribute to the LGBTI actress Laverne Cox who turned 50 on May 29.

The executive vice president of the company and global director of Barbie, Lisa McKnight, proudly announced the decision:

A Mattel amerikai játékgyár úgy döntött, hogy piacra dob egy transzgender Barbie-t. A '90-es évek legnépszerűbb játéka már nemcsak a női testtel szembeni irreális elvárásokra tanítja a gyerekeket, hanem a nemi identitászavar természetességére is.

Mattel heeft een transgender Barbie op de markt gebracht. Vraag hen het terug te trekken om jonge meisjes niet te beschadigen.

Mattel has just launched its first transgender Barbie. It is a doll in tribute to the LGBT actor Laverne Cox who turned 50 on May 29.

Der 12-jährige Boxer und Turner Archie Battersbee kämpft derzeit im Royal London Hospital mit einer Hirnverletzung, die er sich bei einem schrecklichen Vorfall am 7. April 2022 zu Hause zugezogen hat, als Archie mit einer Schlinge um den Kopf aufgefunden wurde. Archies Mutter glaubt, dass er möglicherweise zu einem Online-Streich verleitet wurde, der tragisch mißglückt ist.

Das Royal London Hospital, in dem Archie behandelt wird, scheint seinen Tod beschleunigen zu wollen. Es hat ein Gerichtsverfahren gestartet, um die lebenserhaltenden Maßnahmen gegen den Willen der Eltern einstellen zu dürfen.

Das Royal London Hospital klagt...

Nella giornata del 4 giungo, durante il gay pride di Cremona, è stato fatto sfilare in processione un manichino camuffato da Vergine Maria, addobbato con borchie, oggetti sadomaso e con i seni scoperti.

Un attacco blasfemo e ignobile, chiaramente rivolto alla fede di tutti i cristiani!

9 grudnia 2021 r. Komisja Europejska zaproponowała rozszerzenie listy przestępstw UE o mowę nienawiści i przestępstwa z nienawiści.

Egy újabb angliai beteg gyermeknek és a szüleinek van szüksége a segítségünkre!

A tizenkét éves Archie Battersbee agysérüléssel küzd a Londoni Királyi Kórházban áprilisi balesete óta.

12-godišnji Archie Battersbee, strastveni boksač i gimnastičar trenutno se nalazi u londonskoj bolnici 'Royal London Hospital' zbog teške ozljede mozga.