Együttműködés a CitizenGO-val

Együtt sikerülni fog!
Támogassa a CitizenGO-t, hogy fellépjünk az élet, a család és a szabadság védelmében!

Ha PayPal-on keresztül szeretne támogatni minket, kattintson az alábbi gombok valamelyikére

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

A CitizenGO egy honlap, valamint egy keresztény értékek mellett elkötelezett polgári társaság. Nem tartozik egyetlen politikai párthoz vagy felekezethez sem. Tevékenységünk fő területei: a civilek tudatos részvétele a politikai életben, az egyén és a család méltósága és jogai, és az élet értéke. Világszerte elérhetőek vagyunk a következő nyelveken: magyar, angol, spanyol, portugál, francia, német, olasz és lengyel. A CitizenGO alapítványi formában működik, kuratóriumának elnöke Ignacio Arsuaga. A CitizenGO-ról továbbiakat ide kattintva olvashatsz.
Az egyetlen elvárás a CitizenGO tagjai számára a havi hozzájárulás a CitizenGO Alapítvány költségeinek fedezésére, a kampányok és a tevékenységek fejlesztésére. Bármikor megszüntetheted tagságodat.
A CitizenGO egy spanyol alapítvány, melyet ennek megfelelően a Spanyol Alapítványi Jegyzékbe1582 szám alatt jegyeztek be. Az adószáma G-86736998. Az alapító okirat nyilvános és letölthető az alábbi linken: linken.
Ha tag leszel, szabadon és függetlenül dolgozhatsz velünk. Sőt, ha havi hozzájárulásoddal is számolhatunk, a munkánk kiszámíthatóbb és tervezhetőbb lesz azáltal, hogy stabilan támaszkodhatunk a projektjeink fedezéséhez szükséges forrásokra.
Nincs más. A CitizenGO minden tevékenységét kizárólag a tagok vagy szimpatizánsok rendszeres vagy eseti hozzájárulásaiból fedezi. Nem kapunk sem kormányzati, sem egyéb intézményi támogatást. Nem állnak mögöttünk cégek vagy nagyvállalatok sem. Teljesen függetlenek vagyunk hála tagjainknak és támogatóinknak.
Mivel a CitizenGO alapítványi formában működik, ez a lehetőség nyitott a spanyol támogatók számára. Más országok lakói számára a helyi adótörvények a mérvadók.
A CitizenGO polgárok hatalmas hálózata, mindamellett szervezetnek kicsinek számít. Kislétszámú, ám annál hatékonyabb profi csapatunk lelkesen dolgozik különböző kampányainkon. Önkéntes csoportjaink a világ minden részén segítenek. Működési költségeink bevételeink kevesebb mint 20%-át adják. A fennmaradó összeget kizárólag aktivitásunk és hatékonyságunk fokozására költjük mindent megtéve azért, hogy minden rendszeres vagy eseti adomány megmutatkozzon az eredményeinkben.
Erre nincs mód adminisztrációs és könyvelési okokból kifolyólag. Amint azt korábban is említettük, bevételünk 80%-át teljesen egészében a tevékenységünkre és a konkrét kampányokra fordítjuk.
CitizenGO tagként rendszeresen kapsz értesítést tevékenységünkről és kampányainkról e-mailen keresztül. A weboldalunkat is bármikor meglátogathatod:Citizengo.org vagy kövess minket a Twitteren @citizengo vagy a Facebookon keresztül.
Mindkét lehetőség a rendelkezésedre áll. Válaszd ki a szimpatikusabbat regisztrációkor. Banki átutalás indításához használd a IBAN: ES25 2038 1794 8860 0064 1911 (SWIFT-BIC: CAHMESMMXXX) számlaadatokat.
Természetesen bármikor leiratkozhatsz. Könnyen és gyorsan. Csak írnod kell erre az e-mail címre vagy hívj minket a +34.91.353.01.47 számon és kérd tagságod törlését.
Sokféle módja lehet az együttműködésnek. A legjobb, ha önkéntesnek jelentkezel.
Lépj velünk kapcsolatba ezen az adatlapon keresztül: Örömmel válaszolunk kérdéseidre.