A polgármester kötelezze a tatai Kálvária-dombnál lévő könnyűszerkezetes, omladozó épületek elbontására a tulajdonost

A petíció címzettje: Michl József - Tata város polgármestere

144 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 200 aláírást.

A Bazalt Kft. tulajdonát képező, a Kálvária-domb tövében, helyi védett és természetvédelmi területen, műemléki környezetben, kiemelt turisztikai övezetben, Tata legrégebben lakott területén lévő, könnyűszerkezetes, omladozó épületek 30 éve elcsúfítják a város belvárosát.

A Kálvária-domb és környezetének megújítására fél milliárd forintot költ idén Tata Város Önkormányzata, ne hagyjuk, hogy ezt a gyönyörű természeti és épített környezetet ezek az ipari épületek továbbra is elrondítsák!

A petíció elindítójával a CitizenGO nem áll jogi kapcsolatban. A CitizenGO nem vállal felelősséget a petíció tartalmáért.

Írja alá most

Kérjük, válasszon egy opciót:
Az Ön adatait az Adatvédelmi irányelvek és Felhasználási feltételek szerint dolgozzuk fel.Aláírásával elfogadja a CitizenGO Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Szabályzatát, és hozzájárul, hogy e-mailen keresztül tájékoztassuk kampányainkról. Leveleinkről bármikor leiratkozhat.

A petíció címzettje: Michl József - Tata város polgármestere

Tisztelt Polgármester Úr!

Városuk sorsát szívükön hordozó tataiként kérjük Önt, hogy Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének a településkép védelméről szóló 29/2018. évi önkormányzati rendelete által adta felhatalmazással élve kötelezze a Bazalt Kft.-t a tulajdonát képező, a Kálvária-domb tövében, helyi védett és természetvédelmi területen, műemléki környezetben, kiemelt turisztikai övezetben, városunk legrégebben lakott területén lévő, könnyűszerkezetes, 30 éve omladozó épületek elbontsára.

Kérjük továbbá, hogy Tata történelmi belvárosában, kiemelt turisztikai terüketen lévő, hasznosítatlan, omladozó épületek tulajdonosait sújtsa különadóval az Önkormányzat!

A Kálvária-domb és környezetének megújítására fél milliárd forintot költ idén Tata Város Önkormányzata. Ne hagyjuk, hogy ezt a gyönyörű természeti és épített környezetet ezek az ipari épületek továbbra is elcsúfítsák!

[az Ön neve]

Írja alá most

144 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 200 aláírást.