A tatai Kálvária-dombnál lévő könnyűszerkezetes, omladozó épületeket bontsák el

A petíció címzettje: bazalt-tata@t-online.hu - Michl József - Tata város polgármestere és Bán Gellért - a Bazalt Kft. ügyvezetője

A tatai Kálvária-dombnál lévő könnyűszerkezetes, omladozó épületeket bontsák el

112 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 200 aláírást.

A tatai Kálvária-dombnál lévő könnyűszerkezetes, omladozó épületeket bontsák el

Tata Város Önkormányzata, illetve a Bazalt Kft. tulajdonát képező, a Kálvária-domb tövében, helyi védett és természetvédelmi területen, műemléki környezetben, kiemelt turisztikai övezetben, Tata legrégebben lakott területén lévő, könnyűszerkezetes, omladozó épületek 30 éve elcsúfítják a város belvárosát.

A Kálvária-domb és környezetének megújítására fél milliárd forintot költ idén Tata Város Önkormányzata, ne hagyjuk, hogy ezt a gyönyörű természeti és épített környezetet ezek az ipari épületek továbbra is elrondítsák!

A petíció elindítójával a CitizenGO nem áll jogi kapcsolatban. A CitizenGO nem vállal felelősséget a petíció tartalmáért.

Írja alá most

Kérjük, válasszon egy opciót:
Az Ön adatait az Adatvédelmi irányelvek és Felhasználási feltételek szerint dolgozzuk fel.Aláírásával elfogadja a CitizenGO Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Szabályzatát, és hozzájárul, hogy e-mailen keresztül tájékoztassuk kampányainkról. Leveleinkről bármikor leiratkozhat.

Tisztelt Polgármester Úr

Tisztelt Bán Úr!

Városuk sorsát szívükön hordozó tataiként kérjük Önöket, hogy az Önkormányzat, illetve a Bazalt Kft. tulajdonát képező, a Kálvária-domb tövében, helyi védett és természetvédelmi területen, műemléki környezetben, kiemelt turisztikai övezetben, városunk legrégebben lakott területén lévő, könnyűszerkezetes, 30 éve omladozó épületeket bontsák el.

A Kálvária-domb és környezetének megújítására fél milliárd forintot költ idén Tata Város Önkormányzata. Ne hagyjuk, hogy ezt a gyönyörű természeti és épített környezetet ezek az ipari épületek továbbra is elcsúfítsák!

Üdvözlettel:
[az Ön neve]

Írja alá most

112 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 200 aláírást.