255 252 aláírás

Minden élet értékes!

E petíció amellett, hogy nyilatkozat arról, hogy hiszünk az emberi élet fogantatástól kezdődő, és a természetes halálig tartó értékességében, felhívás a világ országai, köztük Magyarország döntéshozóihoz, hogy utasítsák el az abortuszpártiak követeléseit, és védelmezzenek aktívan minden embert, függetlenül attól, hogy élete melyik szakaszában jár.

255 252 aláírás
· by CitizenGO

10 325 aláírás

Miniszter Úr, vigyázzon rám is!

Hogyan küzdhet úgy az állam az emberi életekért, hogy a másik oldalon továbbra is elérhetővé teszi, sőt, finanszírozza az emberi életeket kioltó abortuszokat?
Arra kérjük miniszter urat, hogy vigyázzon a legvédtelenebb, legkisebb születendő gyermekekre is ebben a nehéz időszakban, ahol legfőbb közös feladatunk az életek megóvása. Az életmentéssel összeegyeztethetetlen az abortuszok további folytatása, sok esetben állami finanszírozással.

10 325 aláírás

24 793 aláírás

Ne reklámozza a Nők Lapja, hogy gyerekek anya nélkül, két férfival nőjenek fel!

A Nők Lapja karácsonyi számában jelent meg az alábbi egész oldalas hirdetés, ami a homoszexuális férfiak gyereknevelését reklámozza.
Nyílt levelünkben arra kérjük a Nők Lapja vezetőségét, hogy a jövőben tartózkodjanak az ehhez hasonló tartalmak megosztásától.
Ha Ön szerint is fontos a kérésünk, csatlakozzon aláírásával a nyílt levélhez.

24 793 aláírás

1 547 006 aláírás

Törölje a Netflix a Jézust homoszexuálisnak beállító "karácsonyi" filmjét!

"Karácsonyi különkiadásként" tette közzé és hirdeti a Netflix a "Krisztus első kísértése" című filmet, amely vallásgyalázó elemekkel van tele. A film Jézust homoszexuálisnak állítja be, Szűz Máriát házasságtörő nőnek, az apostolokat pedig alkoholistának. Ez teljességgel elfogadhatatlan.

1 547 006 aláírás

14 951 aláírás

Botmixerrel a gyermekek ellen? Mondjon le Cseh Katalin!

Döbbenten találkoztunk tegnap a Momentum új EP-képviselője, Cseh Katalin és a feminista újságíró, Papp Réka Kinga Klubrádióban néhány éve elhangzott gyomorforgató, vállalhatatlan megnyilvánulásával: érzéketlenül és kegyetlenül űztek gúnyt a születendő gyermekek életének erőszakos kioltásából.

14 951 aláírás

7 002 aláírás

Ne fogadják el az EP-képviselők a nem létező 'abortuszhoz való' jogot propagáló jelentést!

Az élethez való joggal szembemenő, csúsztatásokkal teli jelentésről fognak szavazni az európai parlamenti képviselők 2019. január 16-án. A jelentés beterjesztője a spanyol Josep Maria Terricabras, a Zöldek/Európai Szabad Szövetség képviselőcsoport alelnöke. Petíciónkban arra kérjük az európai parlamenti képviselőket, hogy ne fogadják el jelen formájában a jelentést.

7 002 aláírás

39 394 aláírás

Engedjék szabadon a szudáni rabokat!

2017 februárjában Omar Hasan al-Bashir szudáni elnök kegyelmet gyakorolt Petr Jasek cseh misszionárius irányába, akinek védelmében a CitizenGO közössége is fellépett.

Rabtársai Hassan Abduraheem Kodi Taour lelkipásztor és Abdulmonem Abdumavla Issza Abdumavla darfúri egyetemi hallgató még mindig börtönben vannak.

39 394 aláírás
· by CitizenGO