14 711 aláírás

Botmixerrel a gyermekek ellen? Mondjon le Cseh Katalin!

Döbbenten találkoztunk tegnap a Momentum új EP-képviselője, Cseh Katalin és a feminista újságíró, Papp Réka Kinga Klubrádióban néhány éve elhangzott gyomorforgató, vállalhatatlan megnyilvánulásával: érzéketlenül és kegyetlenül űztek gúnyt a születendő gyermekek életének erőszakos kioltásából.

14 711 aláírás

6 970 aláírás

Ne fogadják el az EP-képviselők a nem létező 'abortuszhoz való' jogot propagáló jelentést!

Az élethez való joggal szembemenő, csúsztatásokkal teli jelentésről fognak szavazni az európai parlamenti képviselők 2019. január 16-án. A jelentés beterjesztője a spanyol Josep Maria Terricabras, a Zöldek/Európai Szabad Szövetség képviselőcsoport alelnöke. Petíciónkban arra kérjük az európai parlamenti képviselőket, hogy ne fogadják el jelen formájában a jelentést.

6 970 aláírás

39 385 aláírás

Engedjék szabadon a szudáni rabokat!

2017 februárjában Omar Hasan al-Bashir szudáni elnök kegyelmet gyakorolt Petr Jasek cseh misszionárius irányába, akinek védelmében a CitizenGO közössége is fellépett.

Rabtársai Hassan Abduraheem Kodi Taour lelkipásztor és Abdulmonem Abdumavla Issza Abdumavla darfúri egyetemi hallgató még mindig börtönben vannak.

39 385 aláírás
· by CitizenGO

404 011 aláírás

Engedjék szabadon a cseh misszionáriust és társait!

FRISS INFORMÁCIÓ:

2017. 05. 11.

Ma délután az általunk is fölkarolt két keresztény szudáni rab, Hassan Abduraheem Kodi Taour és Abdulmonem Abdumavla Issza Abdumavl elnöki kegyelmet kapott és szabadon távozhatott a börtönből! Így az ügyben érintett minden ember kiszabadult, petíciónk sikerrel zárult!

404 011 aláírás
· by CitizenGO

35 aláírás

A városháza falán lévő szovjet "felmentő" csapatoknak köszönetet mondó tábla levétele és áthelyezése

A Via Nova Somorjai Alapszervezetének vezetősége három pontban foglalná össze a petíció mondanivalóját: 1. A II. világháború végén megvalósuló konferenciákon (Teherán, Jalta, Potsdam) szó esett Közép -Európa felosztásáról, sőt a Churchill és Sztálin részvételével zajló moszkvai konferencián (1944 októbere) az ún. "százalékegyezménnyel" már számszerűsíteni is próbálták a hatalmi megoszlást az érdekszférák tekintetében. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy Európa érdekszférákra való osztásának tényét már a háború befejezte előtt eldöntötték.

35 aláírás

Oldalak