Schittl Eszter

Petíciónkban arra kérjük a Kormány és a Parlament tagjait, hogy folytassák az életvédelem előmozdítását, fordítsanak nagyobb figyelmet és erőforrásokat a krízisbe került várandós édesanyák és családjaik célzott támogatására, a születendő gyermekek jogi védelmére, a megelőzésre és az életvédő nevelésre, illetve Magyarország életvédő külpolitikájára.

Magyarország nemcsak, hogy aláírója volt, hanem támogatta is az életpárti Genfi Konszenzus Nyilatkozatot.

A Nyilatkozatot Lengyelország is aláírta. A CitizenGO lengyel közösségének tagjai a napokban a lengyel kormányt keresik meg ugyanezzel a kéréssel.

Félsikert értünk el:

Több mint 130 000-ren fogtunk össze két nap alatt világszerte, hogy megállítsunk egy alattomos abotuszpárti határozatot az ENSZ Közgyűlésében, amely szerint az államoknak népszerűsíteniük kell a „biztonságos abortuszhoz való hozzáférést”.

Hallott róla? A Netflix egyik magyarul is futó rajzfilmsorozata legújabb évadjában homoszexuális csókjelenettel érzékenyíti a hétéveseket.

Az említett sorozat, a Jurassic World – magyarul Krétakori tábor – egy csapat kamasz kalandjait meséli el, akiket elhagytak a Nublaron-szigeten, majd evakuálták őket. A besorolás szerint a sorozat már hétévesek számára is ajánlott.

A hetekben a WHO bejelentette, hogy frissíti a „Gender mainstreaming az egészségügyi vezetők részére: gyakorlati megközelítés” című kézikönyvében a nemekkel kapcsolatos fogalmakat. Az új változat szerint „a nemi identitás kontinuumon létezik”, tehát folytonos, a biológiai nem pedig „nem korlátozódik férfiakra vagy nőkre”.

SÜRGŐS: Támadás alatt áll az élethez való jog Európában, és kevesebb mint 24 óránk van megvédeni!

Az Egyesült Államokban aratott hatalmas életvédő győzelem után az abortuszlobbi Európában is válaszlépésekbe fogott.

Hamarosan újabb gyermekvédelmi javaslatok kerülhetnek az Országgyűlés napirendjére a tavalyi, gyermekek védelmében hozott jogszabályok és az áprilisi népszavazást követően, számolt be róla Dr.

Az ország legnagyobb biciklis szervezete, a Magyar Kerékpárosklub #budapestpride hashtaggel ellátott LMBTQ-érzékenyítő bejegyzést osztott meg tegnap a Facebook-oldalán.

miért fontos

Ezúton szeretném felhívni a figyelmüket arra, hogy katolikus politikus nem támogathatja az azonos neműek közti úgynevezett „házasságot".

Emellett az a pozíció is tarthatatlan, hogy valaki egyszerre ellenzi és támogatja azt.

A CitizenGO fontosnak tartja kiállni minden ember emberi méltósága mellett.

Siker: 2 órán belül törölte az ELTE BTK a vállalhatatlan tartalmat!

„LMBTQIA+”-szimpatizánsok petícióban kérik az Allianz Arénát, hogy a jövő heti német-magyar mérkőzés alatt világítsák ki szivárványszínűre a müncheni stadiont.

Friss hírek:
A szavazást június 7-ről a június végén esedékes plenáris ülésre halasztották.

Aláírásával hozzájárulhat a CitizenGO-t lejáratni próbáló Szexuális és reproduktív jogokkal foglalkozó európai parlamenti fórum (EPF) jogtalan eljárásának kivizsgálásához.

Csatlakozva a növekvő LMBTQ-őrülethez, a Pantene legutóbbi samponreklámjában egy gyermeket felhasználva népszerűsítette a transzneműséget.

A cég kétperces reklámfilmje lányként mutat be egy kisfiút. A gyermek két „anyukája” közül pedig az egyik szintén transzgendernek tűnik.

Mint ismert, kirúgta kapusedzőjét, Petry Zsoltot a berlini Hertha futballklub, miután a sportoló a Magyar Nemzetnek adott interjújában kritizá

A holland közszolgálati televízió, az NTR legújabb műsorában 11 éves gyermekeket ültet le meztelen felnőtteket nézni. A műsor már elindulása előtt hatalmas tiltakozást váltott ki, az oldalunkon futó petícióhoz több mint 100 000-ren csatlakoztak, március 21-én mégis leadták az  „Egyszerűen meztelen” elnevezésű botrányos sorozat első részét.

Az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló 2020. évi C. törvény és a hozzá kapcsolódó kormányrendeletek alapvetően régóta esedékes és nagyon fontos dolgokat, így a hálapénz rendszerével való leszámolást, az orvosok fizetésének emelését, illetve az egészségügyi szakemberek foglalkoztatási módjainak egyszerűsítését és átláthatóbbá tételét tűzték ki célul.