Alătură-te pentru a proteja viața, familia și libertatea religioasă la ONU în decembrie

A 70-a aniversare a adoptării Declarației Universale a Drepturilor Omului

50.537 Mensen hebben getekend. Help ons om 100.000 handtekeningen te bereiken.

Să apărăm creștinii și pe alte minorități religioase din Africa și Asia, victime ale persecuțiilor! Să colaborăm cu personalul sanitar din Europa, ce urmărește să acționeze conform conștiinței lor! Ajută-ne să-i apărăm pe cei mai vulnerabili din societate, ai căror drepturi la viață sunt amenințate în toată lumea!

În luna decembrie va avea loc cea de-a 70-a aniversare a adoptării Declarației Universale a Drepturilor Omului, iar noi dorim să sprijinim acest document important deoarece multe drepturi au fost limitate, neglijate sau distorsionate.

Te rugăm să semnezi pentru a sprijini Declarația din Geneva care va fi transmisă Organizației Națiunilor Unite în perioada premergătoare aniversării: 'Îndemnăm toate națiunile să respecte dreptul fundamental la viață, familie și libertate religioasă, așa cum este recunoscut în Declarația Universală'.

ONU și statele sale membre nu au făcut suficient de multe pentru a proteja cu adevărat aceste drepturi fundamentale. Vrem să ne asigurăm că vocea ta, în numele acelora care nu au voce, este ascultată la cele mai înalte niveluri. Fă-ți auzită vocea și semnează Declarația pentru cei persecutați și neglijați; pentru demnitatea umană inerentă și pentru libertățile fundamentale.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Declarația de la Geneva:

La Geneva se află Consiliul pentru Drepturile Omului al Organizației Națiunilor Unite, Oficiul Înaltului Comisar pentru Drepturile Omului și diferitele organisme care monitorizează tratatele privind drepturile omului.

Cu ocazia celei de-a 70-a aniversări a Declarației Universale a Drepturilor Omului, reafirmăm înțelegerea faptului că drepturile fundamentale ale omului se bazează pe demnitatea pe care o posedă fiecare persoană.

Facem apel la comunitatea internațională pentru a se compromite cu munca urgentă de a asigura drepturile omului pentru toți.

Textul complet aici.

Teken nu de petitie!

Maak alsjeblieft een keuze:
Wij verwerken uw informatie volgens ons Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden.Door te tekenen aanvaard je de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid van CitizenGO en stem je ermee in af en toe e-mails te ontvangen over onze campagnes. Je kunt op elk moment uitschrijven.

Petiția către: Biroul secretarului general al Organizației Națiunilor Unite

Îndemn toate națiunile să respecte dreptul fundamental la viață, familie și libertate religioasă, așa cum este recunoscut de Declarația Universală a Drepturilor Omului.

[Uw Naam]

Teken nu de petitie!

50.537 Mensen hebben getekend. Help ons om 100.000 handtekeningen te bereiken.