Adresat/Adresaci petycji: Prezydent Łodzi Hanna Zdanowska

Mówimy STOP oszczędności na dzieciach– ratujmy klasy sportowe w Łodzi!

0 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 100 podpisów.

Mówimy STOP oszczędności na dzieciach– ratujmy klasy sportowe w Łodzi!

Czy pozwolisz na to, by łódzkie dzieci miały zamkniętą drogę do rozwoju sportowego, a ich mozliwości fizyczne zgaszone decyzją urzędników? Czy potrafisz obojętnie patrzeć, jak oszczędza się na łódzkich uczniach, którzy muszą uczyć się w ciasnych szkołach, w systemie zmianowym i niewyremontowanych budynkach? My nie potrafimy! Fundacja Życie nadal chce krzewić postawy sportowe wśród dzieci i młodzieży. Wiemy jak ważne są aspiracje sportowe, duch rywalizacji i zdrowie młodych łodzian.

Dołącz do nas – podpisz petycję!

W marcu tego roku bez konsultacji....... fakty....

Niestety, głos rodziców nie jest brany pod uwagę, nie rozmawia się z nami, nasze dzieci zostały porzucone przez urzędników. Rozumiemy, że trzeba oszczędzać, ale dlaczego kosztem naszych dzieci. Wszystkich dotyka  kryzys - i zdecydowano, że najmłodsi łodzianie, ponoszą tego tragiczne konsekwencje!Wspólnie zadbajmy o los dzieci, które mają za sobą ciężkie chwile kryzysu pandemii i brak perspektyw godnego reprezentowania barw naszego miasta. Przyszłość sporu – sprawy która łączy ludzi i nadaje życiu energię – jest w Twoich rękach.

Wspólnie apelujmy o przyzwoitość. Sprawmy, by zasada kierowania się dobrem dziecka nie była dla urzędników jedynie pustym hasłem. Oszczędzajmy, ale nie na dzieciach!

Podpisując petycję, informujesz władze Miasta Łodzi, że nie zgadzasz się na łamanie serc i ducha sportowego łódzkich dzieci.

Ta petycja została wykreowana przez obywatela lub organizację, która nie jest cześcią CitizenGO. CitizenGO nie jest odpowiedzialna za treść petycji.
+ List do:

Podpisz tę petycję teraz!

kod pocztowy
Proszę wybrać opcję:
Przetwarzamy Twoje dane zgodnie z naszą Polityką prywatności i Warunkami korzystania.Podpisując, akceptujesz Warunki korzystania CitizenGO i Politykę prypltności i zgadzasz się na otrzymywanie od czasu do czasu e-maili o naszych kampaniach. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

Adresat/Adresaci petycji: Prezydent Łodzi Hanna Zdanowska

aaaa

[Imię i nazwisko]

Mówimy STOP oszczędności na dzieciach– ratujmy klasy sportowe w Łodzi!

Podpisz tę petycję teraz!

0 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 100 podpisów.