66.754 podpisów

Światowa Organizacja Zdrowia znów dopuszcza się ideologicznej indoktrynacji!

Ogłosiła, że ich szeroko stosowany podręcznik "Gender mainstreaming dla menedżerów zdrowia: podejście praktyczne" zostanie zaktualizowany. Zmiany skupią się między innymi na aktualizacji kluczowych pojęć dotyczących płci, aby uwzględnić ideę, że "tożsamość płciowa istnieje jako kontinuum" co oznacza, że płeć biologiczna "nie jest ograniczona do mężczyzny lub kobiety".

66.754 podpisów

13.317 podpisów

Przewodnicząca Komisji Europejskiej niemal dwa lata temu zapowiedziała, że Unia Europejska wymusi na wszystkich krajach członkowskich uznanie, że można mieć dwie matki lub dwóch ojców, czyli prawo do tzw. homoadopcji.

Sprowadziła to technicznie do hasła - "jeśli jesteś rodzicem w jednym kraju, jesteś rodzicem w każdym kraju" - czyli uznania, że jeśli prawo np. w Holandii, czy Belgii pozwala na adopcję dziecka przez dwie kobiety, czy dwóch mężczyzn, to każde państwo członkowskie musi uznać ten stan.

13.317 podpisów

238.153 podpisów

Bulwersujące nagrania członków zarządu Disneya i lesbijski pocałunek w filmie Buzz Astral potwierdziły to, co wielu z nas wiedziało od dawna: Disney, jest dzisiaj zakładnikiem radykalnych aktywistów LGBT zaangażowanych w uwiedzenie naszych dzieci tęczową ideologią.

Nie zależy im na urzeczywistnianiu dziecięcych marzeń, tak długo jak Bob Chapek (CEO) i jego zespół mogą nadal zarabiać pieniądze. Ale my mamy moc, by to zmienić.

238.153 podpisów

13.422 podpisów

Katarzyna Kotula jako posłanka klubu Lewicy udzielała porad na swoim koncie na Twitterze jak skutecznie dokonać aborcji farmakologicznej.

Posłanka Kotula przyznała tam też, że od 1998 roku pomaga kobietom w dokonywaniu w Polsce aborcji.

Łamie w ten sposób polskie prawo, które za pomoc, czy nakłanianie do aborcji przewiduje karę do 3 lat pozbawienia wolności.

Żądamy od Komisji Etyki Poselskiej podjęcia postępowania wobec posłanki za jawne działanie wbrew obowiązującemu w Polsce porządkowi prawnemu.

13.422 podpisów

20.143 podpisów

Dom Historii Europejskiej w Brukseli postanowił użyć wizerunku Matki Boskiej Częstochowskiej w tęczowej aureoli, żeby przedstawić współczesny, europejski aktywizm społeczny.

Ta bluźniercza prowokacja ma zaboleć wielu katolików, a szczególnie nas Polaków.

Żądamy od szefa Rady Nadzorczej tej placówki Prof. Dr. Hansa-Gerta PÖTTERINGA i Dyrektor Muzeum Constanze ITZEL zaprzestania eksponowania tego obrazu.

20.143 podpisów

163.742 podpisów

Firma Mattel zaprezentowała właśnie swoją pierwszą transgenderową Barbie. Jest to lalka wyprodukowana w hołdzie aktorce LGBT Laverne Cox (jest ona tzw. transpłciową kobietą), która 29 maja skończyła 50 lat.

Wiceprezes i globalna dyrektor firmy, Lisa McKnight, z dumą ogłosiła tę decyzję:

"Jesteśmy dumni, że dzięki nowej kolekcji Barbie możemy podkreślić znaczenie inkluzywności i akceptacji w każdym wieku oraz docenić znaczący wpływ Laverne na kulturę ".

Ze swojej strony sama Laverne Cox również wypowiedziała się na ten temat na Instagramie:

163.742 podpisów

95.343 podpisów

Zapalony bokser i gimnastyk, 12-letni Archie Battersbee, jest hospitalizowany w Royal London Hospital w związku z urazem mózgu po strasznym wypadku do którego doszło w domu 7 kwietnia.

Archie został znaleziony z pętlą wokół głowy.
 Mama Archiego uważa, że mógł on zostać nakłoniony do wzięcia udziału w tzw. internetowym pranku (rozpowszechnionej wśród nastolatków zabawy w pozorowanie sytuacji, które mają na celu oszukanie lub zażartowanie z kogoś innego)
. Niestety zabawa ta okazała się tragiczna w skutkach.

95.343 podpisów

149.082 podpisów

Wolność słowa w Europie jest w wielkim niebezpieczeństwie!

9 grudnia 2021 roku Komisja Europejska zaproponowała rozszerzenie listy przestępstw ściganych w Unii o mowę nienawiści i przestępstwa z nienawiści.

Jeśli ta propozycja zostanie przyjęta, nasz wspólny głos w obronie życia i rodziny stanie się przestępstwem w całej Unii, w tym również w Polsce.
Jesteśmy tym zaniepokojeni, dlatego musimy ostrzec przed nadchodzącym niebezpieczeństwem: nasze wspólne prawo do wolności słowa będzie naruszane zarówno przez podmioty publiczne jak i prywatne.

149.082 podpisów

Subskrybuj CitizenGO RSS