Sinn Féin, zastav najextrémnejší potratový zákon v Európe

Petícia adresovaná p. Michelle O'Neil, líderke strany Sinn Féin za Severné Írsko,

Sinn Féin, zastav najextrémnejší potratový zákon v Európe

98.193 pessoas já assinaram esta petição. Ajude-nos a conseguir 100.000 assinaturas.

Sinn Féin, zastav najextrémnejší potratový zákon v Európe

V Severnom Írsku dnes žije asi 100 000 ľudí vďaka zákonom, ktoré rovnako chránia život tehotnej ženy aj nenarodeného dieťaťa.

V rozpore s vôľou obyvateľov Severného Írska však poslanci britského parlamentu v Londýne (Westminster) hlasovali za zavedenie najextrémnejšieho zákona o potratoch v Európe!

Táto hrozná situácia bola spôsobená radikálnou zmenou v politike politickej strany Sinn Féin.

Táto strana podporila londýnsku vládu a dohodli sa na zavedení zákona, ktorý umožňuje potrat na požiadanie do 28 týždňov, tj. do 7. mesiaca tehotenstva!

Je to vek, keď 80% detí s primeranou lekárskou starostlivosťou už môže prežiť mimo lona matky.

Tento zákon:

• legalizuje eugenické potraty detí s rázštepom pery, deformitou nohy, či Downovým syndrómom,

• legalizuje selektívne potraty na základe pohlavia, ktorého najčastejšou obeťou sú dievčatá,

• legalizuje potrat jedného z dvojčiat v prípadoch, keď sa rodičia rozhodnú iba pre jedno dieťa,

• legalizuje potrat čiastočným pôrodom, spolu s ďalšími kontroverznými metódami potratov,

• umožňuje potraty detí, ktoré pociťujú bolesť bez analgetík (liekov proti bolesti),

• umožňuje nechať deti, ktoré prežili potrat, zomrieť bez pomoci a lekárskej starostlivosti,

• odstraňuje sa akákoľvek zákonná požiadavka, aby sa potratu zúčastnil lekár,

• umožňuje dievčatám mladším ako 15 rokov potrat bez súhlasu rodičov,

• umožňuje, aby sa potrat konal kdekoľvek, nielen v zdravotníckom zariadení.

Tento zákon ohrozí životy mnohých žien a povedie k mnohým stratám na životoch v dôsledku potratov.

Toto všetko môže zastaviť strana Sinn Féin, stačí, aby do 21. októbra zvolala parlament Severného Írska v Stormonte.

Žiaľ, Sinn Féin zatiaľ nemá v úmysle parlament zvolať.

Podpíšte, prosím, túto petíciu a požiadajte líderku strany Sinn Féin za Severné Írsko, Michelle O'Neil, aby do 21. októbra zvolala parlament v Severnom Írsku.

Viac informácií o navrhovaných zmenách nájdete na stránke https://righttolife.org.uk/news/ni-abortion-regime/

Assine esta petição agora!

Por favor, escolha uma opção:
Procesamos seus dados pessoais de acordo com nossas Política de privacidade e nossos Termos de uso.Ao assinar você aceita os termos de uso da CitizenGO e sua política de privacidade, e aceita receber mensagens de e-mail sobre nossas campanhas. Você pode cancelar seu cadastro na lista a qualquer momento.

Petition to: Michelle O'Neill - Leader of Sinn Féin in the North of Ireland

100,000 people are alive today because of pro-life laws in the North of Ireland. These people are our mothers, fathers, sisters, brothers, daughters and sons.

If Stormont is not reconvened by October 21st, Europe’s most extreme abortion law will be unjustly imposed on the North of Ireland by Westminster. This change in our law will mean that abortion will be carried out for any reason and there will be no law protecting the unborn child right through to 28-weeks, this is extreme and far beyond the law in Ireland, England, Wales or Scotland.

Not only will this likely lead to the ending of many more lives of unborn children but it will also likely endanger the lives of women in North of Ireland, as there will be no abortion legislation in place to protect women from unsafe practices (such as specific abortion law regarding safety and consent).

The Westminster law will discriminate against the people of North of Ireland by forcing on us a law far more extreme than the current law in the South of Ireland, which has a 12-week limit for most abortions with clear legal guidelines.

It will also violate the Good Friday Agreement, by taking away from the people of the North of Ireland the right to decide our own laws on abortion without interference from elsewhere.

This can all be stopped by your party. All you need to do is to reconvene Stormont, even only for one day, on or before October 21st and this extreme abortion law will not be imposed on North of Ireland.

Sinn Féin’s prioritisation of direct London rule over Irish Self Determination is a shocking change of core Sinn Féin policy. It goes against everything Sinn Féin ever stood for.

I am asking that you please urgently reconvene Stormont to ensure that this extreme abortion law is not imposed on the North of Ireland

Le meas,

Atenciosamente,
[Seu nome]

Sinn Féin, zastav najextrémnejší potratový zákon v Európe

Assine esta petição agora!