26.166 podpisov

Zastavme perverzný film "365 dní" na Netflixe

Rodičia sa musia mať na pozore. Netflix to urobil znova.

Ďalší nízky, virálny film nápadne podobný 50 odtieňom sivej bol nedávno v rebríčku najpozeranejších filmov na Netflixe na štvrtom mieste vo Veľkej Británii a na treťom v USA. Na Slovensku je momentálne na štvrtom mieste.

26.166 podpisov

306.628 podpisov

Zastavme cenzúru na Facebooku

Známy, radikálne ľavicový miliardár George Soros a veľké národné a mnohonárodné korporácie sa snažia prinútiť Marka Zuckerberga, aby na Facebooku umlčal hlas CitizenGO za život, rodinu a slobodu.

Ak budú úspešní, dosah CitizenGO na Facebooku bude oklieštený alebo úplne vylúčený.

Facebook je jedným z najväčších a najpopulárnejších sociálnych médií na svete.

306.628 podpisov

9.286 podpisov

Podporujme mamičky, chráňme život

V prvom čítaní sa o návrhu zákona z dielne OĽANO bude bude hlasovať v utorok  14. júla o 17:00.

Hlasovanie o ďalších prolife návrhoch bude pravdepodobne koncom tohto týždňa, t.j. do 17. júla 2020.

Túto výzvu poslancom, aby hlasovali za vyššiu ochranu života a podporu matiek zašleme emailom poslancom NR SR 14. júla v poobedných hodinách. (Aktualizované 13.7.2020)

9.286 podpisov

28.105 podpisov

Odmietnime výskum vakcíny proti COVID-19 založený na ľudských embryách

Povedzte NIE vakcíne proti COVID-19 vyvinutej z kmeňových buniek detí zabitých potratom

Zo znepokojením sme sa dočítali o vakcinačnom programe Európskej komisie na podporu vývoja a produkcie možných vakcín proti COVID-19. Dobrý výskum je vítaný, no máme jednu požiadavku.

28.105 podpisov

31.670 podpisov

Chráňme náboženskú slobodu vo svete

Minulý rok sme sa v CitizenGO zapojili do dôležitej kampane za posilnenie mandátu osobitného vyslanca na podporu slobody náboženského vyznania alebo viery (FoRB) mimo EÚ. Bolo to významné víťazstvo, za ktoré vďačíme našim podporovateľom v EÚ.

Avšak už 8 mesiacov ubehlo od ukončenia úspešného funkčného obdobia Jána Figeľa a nová Európska komisia, nielenže tento mandát neposilnila, ale ani len nevymenovala žiadneho vyslanca.

31.670 podpisov

522.431 podpisov

Hollywood chce urobiť z Ježiša ženu. Zastavme to!

Prosím, pomôžte nám bojovať proti urážlivému obsahu výzvou pre produkčnú spoločnosť Silver Heart Productions na zastavenie vydania filmu „Zvyk“.

Hollywood má v pláne predviesť ďalší neúctivý film s Ježišom. Film predstavuje Krista ako ženu zapletenú do mnohých pochybných praktík a ako objekt romantického záujmu ženskej postavy v hlavnej role.

522.431 podpisov

11.491 podpisov

Podpora pre ministra zdravotníctva Mareka Krajčího

Minister zdravotníctva Marek Krajčí čelí v poslednej dobe mediálnemu lynču kvôli svojej kresťanskej viere a prolife postojom.

Časť spoločnosti, ktorá neuznáva ľudské práva počatým deťom vrátane Verejného ochrancu práv Márie Patakyovej, zaútočila na Mareka Krajčího, keď neodporúčal vykonávať potraty počas pandémie. Viacerí liberálni komentátori sa z Mareka Krajčího vyslovene vysmievajú a považujú ho za iracionálneho človeka.

11.491 podpisov

530.541 podpisov

Nie potratom v OSN

OSN pod rúškom koronakrízy tlačí na svoje členské štáty, aby sa zaviazali k tomu, že po zdravotnej starostlivosti a potravinovej bezpečnosti budú svojim občanom garantovať aj neobmedzené poskytovanie potratov.

A to napriek tomu, že potraty nemajú absolútne žiadny pozitívny vplyv na zlepšenie pandemickej situácie a sú v príkrom rozpore s požiadavkou záchrany životov, ktorá by pre OSN malo byť najmä v súčasnosti prioritou číslo jedna.

530.541 podpisov

Stránky