9.251 podpisov

Výzva na podporu zákonov na zlepšenie ochrany života

V parlamente sú aktuálne 4 návrhy zákonov, ktorých cieľom je posilniť ochranu detí pred narodením a pomôcť ich mamám.

Národný pochod za život, ktorý presadzuje úplnú ochranu nenarodených detí, pripravil výzvu poslancom NR SR k prijatiu týchto návrhov a zlepšeniu ochrany nenarodených a pomoci ich mamám.

9.251 podpisov

245.939 podpisov

Neberte Tafide šancu žiť

V prípade, ktorý mrazivo pripomína Charlieho Garda a Alfie Evansa, sa britskí lekári rozhodli ukončiť život vážne chorého dievčatka napriek jasnému nesúhlasu rodičov a možnosti zlepšenia jej stavu pomocou liečby na súkromnej klinike.

Utrápení rodičia malej Tafidy ju chcú presunúť do uznávanej talianskej nemocnice, ktorá ponúkla pomoc, no britskí lekári ju nechcú prepustiť, lebo si myslia, že by pre malú bolo lepšie, keby mohli ukončiť jej liečbu a život.

Pomôžme rodičom Tafidy vybojovať pre ňu šancu ďalej žiť.

245.939 podpisov

140.942 podpisov

Zachráňme Vincenta

VINCENT LAMBERT, odpočívaj v pokoji!

Vincent Lambert, ťažko postihnutý človek, ktorý netrpel neznesiteľnými bolesťami, ani nebol na konci života, zomrel vo štvrok 11. júla 2019 o 8:24 ráno po 9-tich dňoch hladu a smädu - zdĺhavou a barbarskou smrťou, na ktorú ho odsúdili francúzske súdy.

140.942 podpisov

138.488 podpisov

Britská sudkyňa nariadila matke potrat proti jej vôli

Aktualizované 24.6.

PODARILO SA! Britský odvolávací súd zrušil rozsudok, ktorý matke nariaďoval ísť na potrat!

Ďakujeme za Vašu angažovanosť v pomoci tejto rodine!

Rozhodnutie britského súdu, ktorý minulý týždeň nariadil mentálne postihnutej matke, ktorá je v 22. týždni tehotenstva, že musí aj proti svojej vôli podstúpiť potrat, spôsobil rozhorčenie po celom svete.

138.488 podpisov

41.930 podpisov

OBNOVME EURÓPU!

V sobotu, 25. mája sa na Slovensku uskutočnia voľby do Európskeho parlamentu. Jedná sa o veľmi dôležitý dátum pre ľudí a náš kontinent.

CitizenGO predloží  nasledujúci záväzok kandidátom na poslancov do Európskeho parlamentu, ktorí tvrdia, že rešpektujú naše hodnoty. Požiadame ich, aby propagovali a obhajovali tieto hodnoty:

41.930 podpisov

225.013 podpisov

Žiadosť o uverejnenie pro-life filmu "Unplanned" v kinách

Nový film "Unplanned" je o bývalej riaditeľke pobočky Planned Parenthood. Táto spoločnosť poskytuje najviac potratov v USA. Skutočný príbeh o Abby Johnsonovej, bývalej zamestnankyni Planned Parenthood, ktorá čelila bolestivej pravde o potrate a neskôr sa stala zanietenou aktivistkou. Film zarobil v USA viac ako 15 miliónov dolárov už za prvé dva týždne premietania. Napriek pokusom o cenzúru je film premietaný v USA. No čelí veľkým prekážkam pri snahe uviesť tento film v iných krajinách. Kanadský Cineplex vyjadril, že si uvedomuje, že záujem verejnosti o film je veľmi veľký, ale považujú ho za príliš kontroverzný. Keďže máme dôvod obávať sa, že z dôvodu „politickej korektnosti“ sa film nebude premietať v iných krajinách vrátane Slovenska, rozhodli sme sa spustiť kampaň na podporu distribúcie filmu po celom svete.

225.013 podpisov

4.555 podpisov

Zastavte verejné financovanie umelého oplodnenia

Akutalizácia:

Hromadná pripomienka bola dňa 25. 3. odovzdaná v Medzirezortnom pripomienkovom konaní. O výsledku našej pripomienky Vás budeme infomovať.

Patrik Daniška

predseda Inštitútu pre ľudské práva a rodinnú politiku, o.z.

Zásadná hromadná pripomienka Inštitútu pre ľudské práva a rodinnú politiku, o.z.

Pripomienka dňa 25. marca 2019. Potrebujeme získať aspoň 500 podpisov.

4.555 podpisov

Stránky