3.021 podpisov

Programové vyhlásenie vlády na roky 2020-2024

Súčasný premiér Igor Matovič chcel pred voľbami zastupovať kresťanských a konzervatívnych voličov. Teraz prišiel čas naplniť svoje sľuby a konať. Prvým krokom je, aby zahrnul naše požiadavky do Programového vyhlásenia vlády na roky 2020-2024. Týkajú sa ochrany života, rodiny, náboženskej slobody, slobody vzdelania, ochranu kultúry, pomoci slabým a chorým, či odmietnutia sekulárnych ideológií. Tu je ich celý zoznam.

3.021 podpisov

28.243 podpisov

Nedovoľme, aby Londýn prinútil Severné Írsko prijať potraty

Konzervatívna vláda Spojeného kráľovstva navrhuje zavedenie extrémneho potratového zákona v Severnom Írsku, ktorý dokonca presahuje závažnosť zákona platného v Anglicku, Walese a Škótsku. Nový návrh presahuje aj obmedzenia zmien v Dohode o Severnom Írsku (vznik exekutívy, atď.) z roku 2019, ktoré by inak vláda mala rešpektovať. Navrhovaný rámec povedie k ďalším početným stratám na životoch z dôvodu potratu.

28.243 podpisov
· by RTL

78.138 podpisov

Urobme záväzok k zodpovednosti počas pandémie koronavírusu

Veľa ľudí po celom svete sa bojí šírenia COVID-19 (koronavírus) a mnohí sú a budú zasiahnutí prísnymi opatreniami vlád.

Veľké a malé mestá, ktoré pred tým vibrovali životom a aktivitami sú zrazu paralyzované, kostoly, školy a obchody sú zatvorené, rovnako aj reštaurácie a voľno-časové centrá... To všetko dáva drvivý úder ekonomike mnohých rodín.

78.138 podpisov

Dotazník pre politikov pred voľbami do NR SR

V CitizenGO sa snažíme o ochranu ľudskej dôstojnosti od počatia po prirodzenú smrť. Záleží nám na rodine, slobode vierovyznania a vzdelávania. Napriek všetkým našim snahám, ktoré prinášajú neraz veľké víťazstvá, nemôžeme meniť zákony krajiny. Tie sa menia v Národnej rade Slovenskej republiky. Preto je nesmierne dôležité zvoliť takých politikov, ktorí budú hlasovať v súlade s našimi hodnotami.

· by CitizenGO

Dajte nám vedieť ako zareagoval Netflix

Netflix odmieta odpovedať na 1,5 miliónom ľuďom, ktorí sa rozhodli podpísať spolu s Vami našu petíciu.

Film "Prvé pokušenie Krista" (od tvorcov Portas dos Fundos) je v súčasnosti stále dostupný na Netflixe. Je veľmi smutné, že ktokoľvek, kedykoľvek a kdekoľvek si tento film môže pozrieť. Film, ktorý sa nesnaží o konštruktívnu kritiku a dialóg, pretože jeho jediným cieľom je zosmiešniť kresťanstvo.

Spoliehame sa na Vás, že nám pomôžete vytvoriť tlak na Neflix, aby vyhovel našej požiadavke tento film odstrániť.

Prosím, zapojte sa do ďalšej časti našej kampane:

· by CitizenGO

[VÝZVA] Pomôžte zachrániť nenarodené deti, pošlite poslancom svoju osobnú skúsenosť

Zákon zlepšujúci informovanosť mamičiek pred potratom ide do druhého čítania a ak prejde, bude už od februára 2020 bude zachraňovať životy – nenarodené detí pred smrťou a mamičky pred utrpením.

Ide o veľa. Dejú sa proti nemu mnohé útoky a dokonca sa šíria hoaxy a dezinformácie.

Národný pochod za život prišiel s iniciatívou povzbudiť poslancov svojou vlastnou skúsenosťou a pozitívnymi príbehmi, stačí pár slov či viet.

104.718 podpisov

Sinn Féin, zastav najextrémnejší potratový zákon v Európe

V Severnom Írsku dnes žije asi 100 000 ľudí vďaka zákonom, ktoré rovnako chránia život tehotnej ženy aj nenarodeného dieťaťa.

V rozpore s vôľou obyvateľov Severného Írska však poslanci britského parlamentu v Londýne (Westminster) hlasovali za zavedenie najextrémnejšieho zákona o potratoch v Európe!

Táto hrozná situácia bola spôsobená radikálnou zmenou v politike politickej strany Sinn Féin.

Táto strana podporila londýnsku vládu a dohodli sa na zavedení zákona, ktorý umožňuje potrat na požiadanie do 28 týždňov, tj. do 7. mesiaca tehotenstva!

104.718 podpisov

Stránky