Petícia pre zakladateľa Facebooku Marka Zuckerberga

Zastavme cenzúru na Facebooku

334.595 ľudí už podpísalo. Pomôž nám dosiahnuť 500.000 podpisov.

Zastavme cenzúru na Facebooku

Známy, radikálne ľavicový miliardár George Soros a veľké národné a mnohonárodné korporácie sa snažia prinútiť Marka Zuckerberga, aby na Facebooku umlčal hlas CitizenGO za život, rodinu a slobodu.

Ak budú úspešní, dosah CitizenGO na Facebooku bude oklieštený alebo úplne vylúčený.

Facebook je jedným z najväčších a najpopulárnejších sociálnych médií na svete.

Podpíšte preto petíciu CitizenGO zakladateľovi Facebooku Markovi Zuckerbergovi a povzbuďte ho, aby bol Facebook aj naďalej otvoreným a slobodným verejným priestorom a odolal ľavicovým snahám cenzurovať náš prejav.

Podpísať petíciu teraz!

Prosím, vyberte si z nasledujúcich možností:
Vaše informácie spracovávame v súlade s našimi Zásadami ochrany osobných údajov a Podmienkami používania.CitizenGO bude chrániť vaše súkromie a bude vás priebežne informovať o tejto kampani a podobných iniciatívach. Svojím podpisom zároveň vyjadrujete súhlas s Podmienkami používania a Pravidlami ochrany osobných údajov CitizenGO a súhlasíte s občasným zasielaním e-mailov o našich kampaniach. Kedykoľvek sa môžete odhlásiť.

Chceme Facebook bez cenzúry

Ako dobre viete, Facebook bol nedávno pod obrovským tlakom cenzurovať slobodný prejav, ktorý nie je v súlade s programom radikálnej ľavice.

Veľké nadnárodné korporácie a dokonca aj notoricky známy miliardár George Soros sa snažia umlčať skupiny ako CitizenGO.

Cenzúra prejavu však nie je dôvodom, prečo ste založili Facebook.

Sloboda prejavu je základné právo; sloboda, ktorá musí byť univerzálna pre všetkých. Používatelia Facebooku si zaslúžia právo na vlastenectvo, mať názory v súlade s kresťanskými hodnotami alebo nesúhlasiť s politikou svojej vlády a populárnej kultúry bez toho, aby boli cenzurovaní platformou alebo nahlásení vládnym úradníkom.

Prosím, rešpektujte práva používateľov na vyjadrenie svojich stanovísk, aj keď sa líšia od tých Vašich.

[Vaše meno/Vaše jméno]

Podpísať petíciu teraz!

334.595 ľudí už podpísalo. Pomôž nám dosiahnuť 500.000 podpisov.